پول آمد، آقاسی استقلالی شد قهرمانی الفتی در پرش خرک قهرمانی آسیا تاریخ و ساعت بازی آلمان و فرانسه | بازی بزرگان در رده‌بندی تاریخ و ساعت بازی اسپانیا و پرتغال | حمله جواهر ماتادور‌ها به تاج‌وتخت رونالدو شروع مسابقات رنکینگ کشوری اسنوکر حمله تند خداداد عزیزی به یحیی گل‌محمدی+ ویدیو| پرسپولیس با دعوا قهرمان شد! عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟!
سرخط خبرها

سروری: فرش‌آرا در ۶ هفته ابتدایی باید امتیازات خوبی جمع کند | می‌خواهیم دست‌پر از ساوه بازگردیم

  • کد خبر: ۲۳۹۷۶۸
  • ۲۸ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۶
سروری: فرش‌آرا در ۶ هفته ابتدایی باید امتیازات خوبی جمع کند | می‌خواهیم دست‌پر از ساوه بازگردیم
کاپیتان فرش‌آرای مشهد گفت: باید در ۶ هتفه ابتدایی لیگ امتیازات خوبی جمع کنیم تا پس از تعطیلات لیگ به خاطر جام جهانی، در جدول لیگ با مشکل مواجه نشویم.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

سعید سروری در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص شرایط فرش‌آرا پیش از دیدار با شهرداری ساوه در هفته دوم لیگ برتر فوتسال گفت: تیم شرایط خوبی دارد. باخت سنگینی در هفته گذشته مقابل گیتی پسند در مشهد مرتکب شدیم. معمولا به بازی در سالن شهید بهشتی عادت داشتیم، اما در سالن تاکسیرانی بازی کردیم که بازی را برای ما سخت کرد.

وی افزود: همیشه بازی‌های اول لیگ سخت است، آن هم با تیمی که قهرمان لیگ برتر است. به هر حال آن شکست را فراموش کرده‌ایم و با بازیکنان هم‌قسم شده‌ایم که دست پر از ساوه به مشهد بازگردیم. شهرداری ساوه نیز در هفته نخست با پالایش نفت اصفهان بازی داشته‌اند که به پیروزی رسیده‌اند.

کاپیتان فرش‌آرای مشهد تصریح کرد: می‌خواهیم با ۳ امتیاز به مشهد بازگردیم تا شرایط فرش‌آرا در ادامه مسابقات تا زمانی که لیگ به دلیل جام جهانی تعطیل می‌شود، شرایط خوبی داشته باشیم.

سروری در خصوص شرایط این فصل فرش‌آرا عنوان کرد: فرش‌آرا امسال همانند فصول گذشته تغییرات زیادی داشته است. مهره‌های خوبی از دست داده‌ایم، البته در عوض بازیکنان خوبی هم جذب کرده‌ایم. متاسفانه محسن محمدزاده شب گذشته در غم از دست دادن پدرش به سوگ نشست و نتوانست تیم را در سفر به ساوه همراهی کند که می‌تواند به تیم ما ضربه بزند، البته بازیکنان جوان خوبی در اختیار داریم که می‌توانند جای محمدزاده را پر کنند.

وی ادامه داد: شهرداری ساوه از مربی خوبی برخوردار است که کار تیم ما را سخت می‌کند، اما می‌خواهیم با ۳ امتیاز به مشهد بازگردیم که در بازی هفته آتی به سن‌ایپ به ما کمک کند.

کاپیتان فرش‌آرای مشهد بیان کرد: ما نسبت به سایر تیم‌ها تمرینات خود را خیلی دیر استارت زدیم. این موضوع کار ما را در ۵ تا ۶ هفته اول لیگ سخت خواهد کرد. باید تلاش خود را به کار بگیریم. پس از ۶ هفته، لیگ تعطیل می‌شود که فرصت خوبی برای تیم جوان ما فراهم خواهد شد تا به هماهنگی خوبی برسیم. البته باید در این مدت امتیازات خوبی جمع کنیم تا پس از جام جهانی در لیگ برتر با مشکل مواجه نشویم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->